tirsdag 3. januar 2012

Space Invaders og antibiotika.Ambisjoner til jul skal sies landet på snørra, bokstavelig talt. Makan, hele huset var sausa. Jeg og EJ gikk ned for telling med feber, og bakteriene tok overhånd - lenge. Det var stor jippi da antibiotika endelig var i hus. Jeg rakk èn strikket julegave. Det var til den ferskeste nevøen. Jeg hadde i grunnen tanker om å slenge på et par sokker også til dette lille settet. Garnet og oppskriften til vottene hentet jeg på Pickles. Dvs. garnet og maskeantall til vottene. Mønsteret til vottene hentet jeg fra de utallige korsstingsmønsterene som ligger på nett under kategorien Space Invaders. Bra motiv for herlig nevø. Nevøen ble forøvrig hellandussan-så-søt i det også - og varm. Så: Oppdrag utført!

Ellers ble det en "Hals til kvelds" til den fine og snille svigermora mi. Denne gangen i grå variant. Den greide jeg derimot ikke før jul, så det ble romjulsgave. Samt julekjole til minstejenta er skrinlagt. Nå mest fordi jeg nå er i gang med en genser til meg selv. Den er jeg spent på for jeg ser nå at jeg strikker litt løsere enn antatt og det gir rom for improvisasjon. Bilder og nærmere beskrivelser av det prosjektet kommer.

Helt til slutt:
"Solanum: The Virus.
Solanum works by travelling through the bloodstream, from the initial point of entry to the brain..(..)... The brain, however, remains alive but dormant, while the virus mutates its cells into a completely new organ. ....(...)... This new organism is a zombie, a member of the living dead. ....(...)..... Once a human is infected, little can be done to save him or her. Because Solanum is av virus and not a bacteria, antibiotics have no effect. "

"The Zombie Survival Guide"  av Max Brooks


2 kommentarer:

  1. He, he likte "etikettene" på julegavene! Og gavene i seg selv, selvfølgelig. Er motivet strikket eller sydd på?

    SvarSlett
  2. Ja, det ble lett improviserte magebelter:) Mønsteret strikket jeg, men tror det ville gitt et bedre resultat hvis jeg broderte det på. Neste gang....

    SvarSlett