mandag 21. november 2011

Masker og motorsykler.

 Ja, det er det det går i om dagen. Jeg har endelig avsluttet ei ullbukse til lillemor. Jeg gikk for et gjensyn med 70-tallet hva fargesammensetning gjelder. 
Jeg har ikke det beste bildematerialet av buksen. Lyset er litt preget av årstiden og modellen er ikke alltid samarbeidsvillig. Jeg har tatt utgangspunkt i 2 oppskrifter på barnebukser fra Dale garn. Jeg har overhodet ikke fulgt oppskriftene slavisk, hvilket er helt i tråd med mitt ustadige forhold til å følge oppskrifter til punkt og prikke.  Buksa har fått en god passform og Dale Baby Ull er temmelig elastisk og det gir bl.a pene og jevne masker.

Mens jeg  marineres i morbid macho moralkodeks fra TV-serien Sons of Anarchy er jeg i gang med undertrøyen i BabyAlpaca Silk til eldstejenta. Så langt er bolen og et erme ute av veien. Jeg har ikke greid å bestemme meg for borden nederst på bolen, men jeg bryter ikke ut i svettetokter av den grunn. Det ser ut til å bli riller som på ermene, og jeg får som bonus testet ut elastisk avfelling.
Og til slutt:
Jax: You want to be an old lady? Then act like one! Do what you`re told. Pack your shit and head back to Charming!
Tara: I just helped your mother kill someone. That old lady enough for you?!?

- Sons of Anarchy, 3. sesong

4 kommentarer:

 1. Stilig bukse :) Trøya ser deilig ut, sånn kunne jeg tenke meg også... Den fellingen har jeg ikke prøvd, har stort sett brukt Jen's surprisingly stretchy bind-off, men den er veeeldig løs igjen. Heldig du som kan se tv-serier!

  SvarSlett
 2. Skal sjekke ut tipset til for å felle av. Få det pent og elastisk - vanskelig. Jeg kommer definitivt til å lage en undertrøye i voksenversjon, for den tegner til å bli både pen, enkel og veldig pusemyk. Ser den har potensiale som enkel sommer genser til litt kjølige kvelder..... Kanskje hyggelig venn kan få en overraskelse en dag :)

  SvarSlett
 3. Du skriver så fresht!
  Liker det.
  Fant deg gjennom huset i midten.

  Hvor finner jeg deg på ravelry?

  SvarSlett
 4. Takk, Dans på roser. Det var hyggelig tilbakemelding for en nykommer på bloggfronten. På Ravelry er nicket mitt vbo, men jeg har ikke lagt inn noe der ennå. Litt fersk både her og der, men det kommer....

  SvarSlett